Bekijk onze Limburgse streekmeubelen in de showroom

De handelswaren in de 2 showrooms van Antiekhandel Hendriks hebben stuk voor stuk een uniek karakter. We zijn gespecialiseerd in streekmeubelen uit Limburg. Deze zijn strak van vorm. Veel van onze klanten combineren ons antiek met modern meubilair. Dat past uitstekend want strak antiek is tijdloos.

Neemt u ook een kijkje in ons atelier

De meeste van onze meubels komen uit Limburg, maar het komt voor dat we eens een exemplaar binnenkrijgen uit Duitsland. Of zelfs Spanje. Vaak zijn ze eeuwen oud. Meestal geven we ze eerst een ambachtelijke opknapbeurt in ons atelier. Ze staan er al snel weer prachtig bij. Wilt u zien hoe we dit doen?

Bezoek ons nu

Wat treft u in de showroom in Ulestraten?

Antiekhandel Hendriks uit Limburg verkoopt diverse prachtige meubels voor elk budget. Zo bieden wij:
  • antieke meubels met een tijdloze uitstraling als pronkstuk in een moderne omgeving,
  • elegante zitmeubelen met leder en stof in combinatie met moderne en klassieke Italiaanse verlichting. Dit is op ambachtelijke wijze vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs,
  • gerestaureerde en niet-gerestaureerde meubels,
  •  verkoop van rvs tafel-onderstellen op maat, met antiek afelblad van rustieke houtsoorten, steen, graniet en marmer.
Neem contact op

Exposities

Bent u zelf kunstenaar? Dan dragen we u een warm hart toe! Wij bieden in onze showroom de gelegenheid om uw werk te exposeren. Veel schilderijen passen hier namelijk perfect.

Geniet u liever van kunst? De exposities wisselen voortdurend. Op dit moment tonen wij werken van de kunstenaar Gène Eggen, dus komt u af en toe eens een kijkje nemen.

Bekijk het bezoekadres