HIER DOMINEERT HET PURE AMBACHT & VAKMANSCHAP!

Limburgse streekmeubelen in Ulestraten

De meubelstukken in de twee showrooms van Hendriks Antiek en Restauratie hebben stuk voor stuk een uniek karakter. We zijn gespecialiseerd in streekmeubelen uit Limburg. Deze zijn strak van vorm. Veel van onze klanten combineren ons antiek met modern meubilair. Dat past uitstekend want strak antiek is tijdloos.

Neem een kijkje in ons atelier

De meeste van onze meubels komen uit Limburg, maar het komt voor dat we een prachtstuk binnenkrijgen uit Duitsland, of zelfs Spanje. Vaak zijn de meubels eeuwenoud. Meestal geven we ze eerst een ambachtelijke opknapbeurt in ons atelier. Hierna staan ze er al snel weer prachtig bij. Wilt u zien hoe wij dit doen?

Wat treft u in de showroom in Ulestraten?

Hendriks Antiek en Restauratie uit Limburg verkoopt diverse prachtige meubels voor elk budget.

Zo hebben wij:

  • Antieke meubels met een tijdloze uitstraling als pronkstuk in een moderne omgeving.
  • Elegante zitmeubelen met leder en stof in combinatie met moderne en klassieke Italiaanse verlichting. Dit is op ambachtelijke wijze vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs.
  • Gerestaureerde en niet-gerestaureerde meubels.
  • Verkoop van rvs tafelonderstellen op maat, met antiek tafelblad van rustieke houtsoorten, steen, graniet en marmer.

Exposities in onze showroom

Bent u zelf kunstenaar? Dan dragen we u een warm hart toe! Wij bieden in onze showroom de gelegenheid om uw werk te exposeren. Veel schilderijen passen hier namelijk perfect. Geniet u liever van kunst? De exposities wisselen voortdurend. Op dit moment tonen wij werken van de kunstenaar Gène Eggen, dus komt u af en toe eens een kijkje nemen.

ONS ADRES VOOR UW NAVIGATIE